iIi قلـــب ❤ مصــــر iIi

اهـــلا وسهـــلا بيــك اخــى الزائـــر

فى منتــديــات قــلب مصــــر

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

iIi قلـــب ❤ مصــــر iIi

اهـــلا وسهـــلا بيــك اخــى الزائـــر

فى منتــديــات قــلب مصــــر

iIi قلـــب ❤ مصــــر iIi

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

طريقة عمل البسبوسه LqF75573
طريقة عمل البسبوسه XJi52801
طريقة عمل البسبوسه NZ575573
طريقة عمل البسبوسه Afvdyzg0kubc
طريقة عمل البسبوسه Amb1o6p0xe6l

    طريقة عمل البسبوسه

    صقرالنوبه
    صقرالنوبه
    ღ مراقـب المنتـديات الاســلاميــة ღ
    ღ مراقـب المنتـديات الاســلاميــة ღ


    ذكر

    ❣مشــاركـات العضــو ❣ : 272

    ❣السمــعة❣ : 10

    ❣ســنك❣ : 57

    الموقع : منتديات صقرالنوبه

    وردة طريقة عمل البسبوسه

    مُساهمة من طرف صقرالنوبه الإثنين مارس 01, 2010 10:34 am

    البسبوسه
    المقادير:

    نصف كيلو دقيق سيمولينا-50 جم جوز هند(ربع كوب)
    3/4 كوب سكر- 1/2 م بيكنج بودر- 125 جم ماء(3/4كوب ماء- 150 سيرب تقيل(1/4 كوب)-100 سمنه(1/2كوب)
    الطريقه
    يحضر السيرب او الشربات في اناء اضع 2 كوب سكر مع اكوب ماء وبعد ان تغلي اضيف لها عصير ليمونه

    اخلط الدقيق مع جوز الهند ويقلبوا سويا
    اسيح السمنه علي النار
    اخلط الماء والسكر مع السيرب او الشربات مع السمنه السايحهثم انزل بيهم علي الدقيق
    لا اقلب كثيرا حتي تضل مرمله

    في صينيه مدهونه سمنه اضع الخليط واجبسه بايدي
    طريقة عمل البسبوسه 1244978773


    لك الحريه بان تضعي اي مكسرات بتحبيها علي الوش سوداني بندق
    طريقة عمل البسبوسه 1244978871
    تدخل في فرن مسخن مسبقا لمده 25 دقيقه
    وبمجرد خروجها تسقي بالشربات الساخن



    عن تجربه اذاتركت البسبوسه في الصينيه حوالي ساعتين فبل دخولها الفرن يبقي طعمها احسن
    اذا شربت الشربات نبقي نجحت اما اذا مشربتوش تبقي فشلت
    وياريت تختبري البيكنج بودر فبل استعماله بوضع ذره من في بعض الماء او الخل اذا فار يبقي سليم بالف هنا

      الوقت/التاريخ الآن هو الجمعة أبريل 19, 2024 3:06 am